گاهی اوقات انسان ها از برخی اصول مهم به سادگی عبور می کنند. یکی از دلایل این موضوع می تواند ریشه در شنیدن مکرر دانست که باعث می شود موضوع برای انسان عادی شود. کم توجهی یا بی توجهی به اصل «تبدیل تهدید به فرصت» نیز از این دست عادت هاست. در حالی که استفاده صحیح از این اصل می تواند پایه گذار بسیاری از موفقیت ها شود. در حوزه مدیریت اصل تبدیل تهدید به فرصت بسیار کارآمد است.

به یک عبارت می توان این گونه بازگو نمود که بزرگترین فرصت ها ریشه در بزرگترین تهدیدها دارد. با این نگرش، انسان در مواجهه با مشکلات به جای آنکه خود را ببازد و دست از تلاش بکشد به دنبال راهی خواهد گشت که این تهدیدها را به فرصت تبدیل کند.

در سال ۲۰۱۴ (۱۳۹۳) فیلمی با عنوان شلاق (Whiplash‎) ساخته شد. این فیلم در همان سال نامزد ۵ جایزه اسکار شد و یک جایزه را نیز به خانه برد. «دیمین شزل» کارگردان جوان این فیلم دو سال بعد در سن ۳۱ سالگی نامزد ۱۴ اسکار و برنده ۶ جایزه از جمله اسکار بهترین کارگردانی برای فیلم «لالالند» شد.

موضوع بحث این نوشته در خصوص فیلم «شلاق» است. فیلم درباره جوانی است که آرزو دارد روزی به بالاترین سطح در نواختن درام برسد. استادی جدی و خشن او را به شاگردی می پذیرد. این سرآغاز ماجرایی است که سراسر با شکنجه، تحقیر، سختی و حس ناامیدی پیوند خورده.

عکس فیلم شلاق

اوج داستان در انتهای فیلم رقم می خورد. استاد، شاگرد را به اجرای یک ارکستر دعوت می کند که بسیاری از صاحبنظران بیننده آن هستند. ولی نت موسیقی اشتباهی را به وی می دهد تا بتواند آبروی او را جلوی همه صاحبنظران ببرد و آینده موسیقی او را نابود کند. شاگرد وقتی این موضوع را درمی یابد که دیگر دیر شده است … .

ولی آیا در این تهدید فرصتی هم هست؟

4.7 10 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
فهرست
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x